NEA

Η Abarth συμπληρώνει 75 χρόνια και το γιορτάζει με το 600e

Η Abarth γιορτάζει τα 75 χρόνια της και αποκαλύπτει το ισχυρότερο μοντέλο στην ιστορία της, το 600e με τα 240 άλογα, συνδυάζοντας την αγωνιστική τεχνογνωσία με την προηγμένη τεχνολογία.

Οι νέες εικόνες αποκαλύπτουν το εσωτερικό της έκδοσης Scorpionissima, με το λογότυπο «Abarth» να διακοσμεί το δεξί μέρος του ταμπλό και το σκούρο διάκοσμο να δίνει μια σπορ αίσθηση.

Τα εντυπωσιακά μπάκετ εμπρός καθίσματα και το σπορ τιμόνι ντύνονται με δέρμα και Alcantara και έχουν κίτρινες ραφές, ενώ η κεντρική κονσόλα αναγράφει «Mind The Scorpion» προσδίδοντας μια ακόμα πινελιά στην ατμόσφαιρα.

Ο κρυφός φωτισμός συμβάλλει στην ιδιαίτερη αισθητική της καμπίνας, ενώ η οθόνη των 10,0 ιντσών του συστήματος infotainment ευθυγραμμίζει τη σπορ αύρα με την σύγχρονη τεχνολογία.

Το αμάξωμα τονίζουν τα φαρδιά φτερά, το πίσω σπόιλερ, οι ζάντες των 20 ιντσών που συνδυάζονται με τις μεγάλες δαγκάνες των εμπρός φρένων και το μοναδικό χρώμα «Hypnotic Purple».

Τον Ιούνιο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το ισχυρότερο Abarth σε δράση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!