NEA

Honda: Δωρεάν σέρβις και επιδοτούμενο επιτόκιο

Με την παρουσίαση της νέας γενιάς CR-V και των ολοκαίνουργιων ZR-V και e:Ny1, η Honda στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα «Honda Dream Offers».

Το Honda Dream Offers περιλαμβάνει δύο σημαντικά οφέλη για όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα από τα νέα μοντέλα:

  • Χρηματοδότηση με επιδοτούμενο επιτόκιο 2.9%
  • Πέντε χρόνια δωρεάν περιοδική συντήρηση

Χρηματοδότηση με Επιδοτούμενο Επιτόκιο 2.9%

Το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρει σταθερό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2.9% (πλέον εισφοράς 0.6% του Ν. 128/1975) με τα παρακάτω χαρακτηριστικά και οφέλη:

  • Σταθερή μηνιαία δόση
  • Ελάχιστη προκαταβολή 40%
  • Περίοδος αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες

Δωρεάν Περιοδική Συντήρηση

Το πρόγραμμα δωρεάν περιοδικής συντήρησης καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών της Honda  για τα πέντε πρώτα χρόνια ή πέντε πρώτα service (όποιο συμβεί πρώτο), σύμφωνα με το σύστημα service reminder. 

Σχεδιασμένο για τις σύγχρονες ανάγκες

Το πρόγραμμα Honda Dream Offers αποτελεί μια αξιόπιστη και αποδοτική εναλλακτική λύση για την απόκτηση ενός Honda SUV νέας γενιάς, έχοντας ως προτεραιότητα τις σύγχρονες ανάγκες των υποψηφίων αγοραστών. Το συνολικό όφελος φτάνει έως και 5.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

Επιπλέον Προνόμια

Η Honda στην Ελλάδα προσφέρει σε όλα τα νέα της μοντέλα δωρεάν επέκταση 2 ετών στην  3ετή εργοστασιακή εγγύηση και στο 3ετές πρόγραμμα οδικής βοήθειας Honda Assist δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο εγγύησης και οδικής βοήθειας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση :

  • 5 χρόνια (3+2) εργοστασιακή εγγύηση bumper to bumper
  • 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Hybrid/Electric powertrain
  • 8 χρόνια εγγύηση μπαταρίας EV
  • 5 χρόνια (3+2) οδική βοήθεια Honda Assist

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα honda-cars.gr ή να επικοινωνήσετε με έναν επίσημο έμπορο Honda.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!