NEA

Διαρροή για την Alfa Romeo Milano

Λίγες ώρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της διέρρευσαν δύο φωτογραφίες που μας δείχνουν το ιταλικό SUV πριν παρουσιαστεί σήμερα το απόγευμα στο Μιλάνο.

Όπως μπορούμε να δούμε τα renderings που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα έχουν πέσει πολύ κοντά στον σχεδιασμό της Milano. Η οποία είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της ιταλικής μάρκας, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε εκδόσεις με θερμικό κινητήρα.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα η Milano βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Jeep Avenger και έχει μήκος αμαξώματος περίπου στα 4,1 μέτρα.

Οι θερμικές της εκδόσεις θα είναι ο υβριδικός τρικύλινδρος 1.200άρης που θα συνδυάζεται στάνταρ με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και θα αποδίδει 136 ίππους. Θα υπάρξει και τετρακίνητη έκδοση με ένα μικρό ηλεκτρομοτέρ στο πίσω άξονα.

Η ηλεκτρική έκδοση θα έχει κίνηση μπροστά με ένα ηλεκτροκινητήρα 156 ίππων και μια μπαταρία 54 kWh που θα προσφέρει αυτονομία για τουλάχιστον 400 χιλιόμετρα. Θα υπάρξει και μια ισχυρότερη εκδοχή με το σύστημα του Fiat 600e Abarth που θα αποδίδει περίπου 240 ίππους.

Περισσότερα θα έχουμε να πούμε αργότερα το βράδυ.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!