ΑΓΩΝΕΣ

O Fernando Alonso υπέγραψε πολυετές συμβόλαιό με την Aston Martin

Το νέο συμβόλαιο του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 θα τον κρατήσει δεμένο με την ομάδα που εδρεύει στο Silverstone μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν 2026.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Alonso έγινε αντικείμενο έντονων εικασιών, καθώς η υπάρχουσα συμφωνία του 42χρονου πλησίαζε στο τέλος της φέτος.

Με διαθέσιμες θέσεις επίσης στη Red Bull και τη Mercedes, η αγορά οδηγών ήταν γεμάτη αβεβαιότητα. Ωστόσο, η ανακοίνωση της Aston Martin ξεκαθάρισε πλέον το μέλλον του Alonso, καθιστώντας τον το τελευταίο ντόμινο που έπεσε στο συνεχιζόμενο έπος των μεταγραφών οδηγών.

Ο επικεφαλής της ομάδας Mike Krack εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης δέσμευσης του Alonso στην Aston Martin, τονίζοντας την ισχυρή σχέση συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πλευρών τους τελευταίους 18 μήνες.

Ο Krack υπογράμμισε την αποφασιστικότητα του Alonso να πετύχει με την ομάδα, σημειώνοντας την εξαιρετική του φόρμα, τη φυσική του κατάσταση και την αφοσίωσή του στην ανύψωση της ανταγωνιστικής θέσης της Aston Martin στο grid της F1.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η διάρκεια του νέου συμβολαίου του Alonso, το οποίο θα τον οδηγήσει στην παραμονή του στην Aston Martin κατά τη μετάβαση της ομάδας στους ολοκαίνουργιους τεχνικούς κανονισμούς που θα εισαχθούν το 2026.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η περίοδος αυτή συμπίπτει με τη συνεργασία της Aston Martin με τη Honda ως εργοστασιακή ομάδα, γεγονός που σηματοδοτεί τη συμφιλίωση μεταξύ του Alonso και του Ιάπωνα κατασκευαστή μετά το θυελλώδες παρελθόν τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους στη McLaren.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Alonso είχε υπονοήσει την ανεξαρτησία του στη λήψη αποφάσεων σχετικά με την καριέρα του στη F1, επιβεβαιώνοντας την αυτονομία του στην επιλογή της πορείας του.

Η απόφασή του να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Aston Martin αντικατοπτρίζει αυτή την αποφασιστικότητα, εδραιώνοντας τη θέση του στην ομάδα και επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή του στο άθλημα που έχει τιμήσει με το ταλέντο και την επιμονή του.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!