NEA

Τι αντικείμενα ξεχνούν οι επιβάτες στα ταξί;

Όλοι έχουμε ιστορίες από αναπάντεχες τοποθεσίες στις οποίες έχουμε ξεχάσει κάτι σημαντικό και τα ταξί, είναι μία από αυτές. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο συχνά ξεχνάει ο μέσος άνθρωπος, κάποιο προσωπικό αντικείμενο στο ταξί;

Όπως φαίνεται, αρκετά συχνά, ώστε η Uber να διεξάγει κάθε χρόνο μία ενδελεχή έρευνα ανά τον κόσμο, για τα απολεσθέντα αντικείμενα που βρίσκει στα οχήματά των συνεργατών της. 

Τα ευρήματα από όλες τις αγορές είναι εντυπωσιακά και αστεία, αφού στα πίσω καθίσματα των οχημάτων έχουν βρεθεί από μονόπετρα αρραβώνων, έως δοχεία με έντομα και ζωντανά στρείδια.  Αλλά για να επικεντρωθούμε στην Ελλάδα και το ταξί, φαίνεται πως ο καλός καιρός για τον οποίο είναι δημοφιλής η χώρα, αποσυντονίζει τους επιβάτες περισσότερο από οτιδήποτε άλλo.

Οι ημέρες του χρόνου κατά τις οποίες οι χρήστες της εφαρμογής Uber ξέχασαν τα πιο πολλά αντικείμενα – για το έτος 2023, ήταν η 24η Ιουνίου και η 1η Ιουλίου, αποδεικνύοντας ότι ο ερχομός του καλοκαιριού, αποπροσανατολίζει.  

Ασχέτως όμως από το αν είναι καλοκαίρι ή όχι, ο ζεστός καιρός επηρεάζει τους επιβάτες της Uber και τα αντικείμενα που έχουν ξεχάσει οι περισσότεροι μέσα σε ταξί, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, είναι η ζακέτα τους ή το  πανωφόρι τους.

Ένα ακόμη εύρημα, που σίγουρα θα εκπλήξει ευχάριστα τους λάτρεις της αστρολογίας, είναι πως ο Απρίλιος αποτελεί το μήνα στο 2024 που οι επιβάτες ξέχασαν περισσότερο τα προσωπικά τους αντικείμενα μέσα στα ταξί.

Σε ό,τι αφορά τώρα την ημέρα της εβδομάδας που οι επιβάτες ξεχνούν πιο συχνά αντικείμενα στα πίσω καθίσματα των οχημάτων, θα περίμενε κανείς να είναι η Δευτέρα, ένεκα αρχή της εβδομάδας.

Παραδόξως αυτή είναι η Κυριακή! Όχι τα ξημερώματα μετά τη βραδινή έξοδο, αλλά μεταξύ 15:00 με 17:00 το μεσημέρι. Είναι η μεσημεριανή σιέστα ή η βιασύνη της επιστροφής στο σπίτι; Τι έχουν να πουν άραγε για αυτό οι αστρολόγοι; 

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!