NEAΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το υδρογόνο είναι εδώ και ήδη ετοιμάζονται δυο σταθμοί – Δείτε που θα υπάρξουν πρατήρια

Τέλη του 2024 και τέλη του 2025 η Motor Oil και η Avin συγκεκριμένα θέτει σε δημόσια χρήση δύο σταθμούς υδρογόνου στην Ελλάδα απαντώντας έτσι στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται με τη χρήση του σε παγκόσμια κλίμακα.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση της Avin για την παρουσίαση των νέων της  εξελιγμένων καυσίμων Active Diesel και Active 100, στους Αγίους Θεοδώρους και συγκεκριμένα στο ρεύμα για Αθήνα θα εγκατασταθεί σταθμός υδρογόνου.

Στα τέλη του 2025 άλλος ένας θα εγκατασταθεί στην Ακράτα στο ρεύμα προς Πάτρα. Έτσι η εταιρία θα απαντήσει στις ανάγκες των οδηγών φορτηγών  που κάνουν χρήση ήδη στην Ευρώπη αλλά και σε κάθε άλλο όχημα που θα κάνει χρήση υδρογόνου.

Εκτίμηση των στελεχών της εταιρίας είναι ότι η χρήση του υδρογόνου θα διαδοθεί τα επόμενα χρόνια. Σε πρώτη φάση το υδρογόνο θα είναι το κοινό που ήδη χρησιμοποιείται, ενώ η εταιρία τρέχει επένδυση ώστε σε δεύτερο χρόνο να προσφέρει πράσινο υδρογόνο στους χρήστες.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!