NEA

Know how από τη Γαλλία θα πάρει η Ελλάδα για τη διαχείριση της κυκλοφορίας οχημάτων

Για τα θετικά αποτελέσματα που έχει καταγράψει στη Γαλλία η χρήση νέων τεχνολογιών στη διαχείριση της κυκλοφορίας και κυρίως στην οδική ασφάλεια, ενημερώθηκε η υφυπουργός μεταφορών  κατά τη διάρκεια διήμερης επίσκεψής, που πραγματοποιήθηκε μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά. 

Συγκεκριμένα Επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και της Αστυνομίας στη Ρεν και το Παρίσι προκειμένου να συναντηθούμε με υπηρεσιακούς παράγοντες οι οποίοι μας ανέλυσαν την πολιτική που ακολουθείται στον τομέα διαχείρισης οδικής κυκλοφορίας, τη σημαντική μείωση των τροχαίων αλλά και τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς, τα τελευταία 20 χρόνια. 

Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μαζί με την ψηφιοποίηση υπηρεσιών προγραμματίζεται περαιτέρω αξιοποίηση της τεχνολογίας με στόχο τη σημαντική βελτίωση των εθνικών επιδόσεων στον τομέα της οδικής ασφάλειας. 

Το υπουργείο όπως τονίζεται Θα αξιοποιήσει τα συμπεράσματα και τις πληροφορίες που αποκόμισαν από την επίσκεψή  στο Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για την Οδική Ασφάλεια, το οποίο υλοποιούμε.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!