NEA

Αυτά τα Audi τα ρίχνουν ακόμη και σε Ferrari

Η ABT επιστρέφει στο προσκήνιο με ένα εντυπωσιακό πρότζεκτ των hatchback και sedan εκδόσεων του Audi RS 3, παρουσιάζοντας σημαντικές βελτιώσεις τόσο στην ισχύ όσο στην αισθητική και στις επιδόσεις.

Μετά τις τροποποιήσεις της ABT, το RS3 διαθέτει επιβλητική ισχύ 460 ίππων (+60 από το εργοστασιακό RS3) και 540 Nm ροπής, κάτι που το τοποθετεί σε μια άλλη διάσταση σε σχέση με την αρχική έκδοση.

Η γερμανική εταιρία tuning δηλώνει πως το τροποποιημένο RS 3 επιτυγχάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε εντυπωσιακά 3,6 δευτερόλεπτα, ξεπερνώντας ακόμα και τη θρυλική Ferrari Enzo.

Αυτό δεν είναι το μόνο, καθώς η τελική ταχύτητα ανέρχεται πλέον στα 300 χλμ/ώρα, ενώ η αύξησή της από τα 250 χλμ./ώρα, όπως και ένα μέρος της χαρτογράφησης του μοτέρ, είναι ρυθμίσιμη μέσω της εφαρμογής myABT για smartphone.

Ακόμα, υπάρχει μια επιπλέον έκδοση του αυτοκινήτου με 485 ίππους, ενώ τα 0-100 χλμ./ώρα μειώνονται στα 3,5 δευτερόλεπτα, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και επιτάχυνση.

Εκτός από τις επιδόσεις, η ABT προσθέτει επίσης εξωτερικά στοιχεία στο RS 3 Sportback και το RS 3 Sedan, όπως μεγαλύτερα τόξα στα φτερά, πίσω πλαϊνές ποδιές και αεροτομή από ανθρακονήματα. Επίσης, υπάρχουν νέες απολήξεις εξατμίσεων από ανοξείδωτο ατσάλι, ελατήρια και κιτ ρυθμιζόμενου ύψους ανάρτησης, καθώς και πολλές επιλογές εξατομίκευσης στο εσωτερικό του.

Η ABT προσφέρει περαιτέρω εξατομίκευση με καλύμματα πλαισίων καθισμάτων, καλύμματα ταμπλό και αναβαθμισμένους επιλογείς ταχυτήτων, που συμπληρώνονται από χαρακτηριστικά όπως καλύμματα διακοπτών start/ stop, ενσωματωμένα φώτα εισόδου και πατάκια δαπέδου.

Για τους λάτρεις των βελτιώσεων, στη Γερμανία το βασικό πακέτο ξεκινά από 17.900 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων), με εγκατάσταση που κοστίζει επιπλέον 3.740 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!