NEA

Η Aston Martin Vantage F1 Edition μπορεί να κυκλοφορεί στους δρόμους

Η σπέσιαλ έκδοση της Vantage σχετίζεται με το safety car της Formula 1 και προσφέρεται τόσο σε κουπέ όσο και σε cabrio με την τιμή στην Γερμανία να ξεκινά από τις 162.000€.

Δεν αποτελεί έκπληξη πως το χρώμα του αμαξώματος είναι το χαρακτηριστικό πράσινο Racing Green που αναδεικνύει καλύτερα απ’ όλα μια Aston Martin και που παράλληλα μας παραπέμπει στην βαφή του αυτοκίνητου ασφαλείας της F1. Πάντως, για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό υπάρχει το λευκό και το μαύρο, όταν το εσωτερικό είναι πνιγμένο στην αλκαντάρα και σε διάφορα άλλα γλυκάδια εξοπλισμού.

Φυσικά υπάρχουν διάφορες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην  αύξηση του κάθετου φορτίου κατά 200 κιλά και κοντά στην τελική του αυτοκινήτου. Οι τροχοί «φορούν» ειδικά εξελιγμένα ελαστικά της Pirelli και είναι 21 ιντσών, για πρώτη φορά τόσο μεγάλοι σε μία Aston Martin.  

Κατά τα υπόλοιπα υπάρχουν διάφορες αναβαθμίσεις στο σασί, στην ρύθμιση της ανάρτησης (με νέα ελατήρια/ αμορτισέρ) και στην χαρτογράφηση του τιμονιού για μεγαλύτερη αμεσότητα.

Τέλος, να πούμε πως η ισχύς του twin-turbo V8 έχει αυξηθεί στους 535 ίππους (+25) με την ροπή να παραμένει στα 685 Nm. Ταυτόχρονα, υπάρχει νέα διαχείριση του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων για τάχιστες αλλαγές.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!