ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μπορεί να χωρέσει μία οικοσκευή πάνω σε ένα pickup; [video]

Το περιστατικό έχει καταγραφεί σε δρόμο του Μεξικό όπου όπως βλέπουμε ένας οδηγός ενός Ford έχει αποφασίσει να μεταφέρει ολόκληρη μεζονέτα πάνω στην καρότσα του.

Εικόνες με αγροτικά φορτωμένα με ότι μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου βλέπουμε συχνά πυκνά και στα μέρη μας. Όμως αυτό το πράγμα κυριολεκτικά ξεπερνά κάθε φαντασία, αφού το φορτίο είναι πέρα από κάθε λογική.

Και είναι απορίας άξιο πως ο αθεόφοβος κατάφερε να στοιβάξει όλα αυτά τα πράγματα στην καρότσα του άμοιρου Ford. Περιττό να πούμε πόσο επικίνδυνο είναι όλο αυτό που βλέπετε στο video. Και καλό θα ήταν να μην σας μπαίνουν ιδέες για την επόμενη μετακόμιση ή οτιδήποτε άλλο έχετε βάλει με το μυαλό σας.

https://www.tiktok.com/@lapipadelapaz/video/6914646841959206150?is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6944257069281920517

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!