NEA

Νέα προωθητική ενέργεια Kia Sportage

kia_sportage_my14_rhd_3_4_front_(hw2)_5489_25299

Νέο προωθητικό πρόγραμμα για το Kia Sportage ανακοίνωσε η Autodeal Π&Ρ Δάβαρη ΑΒΕΕ σύμφωνα με το οποίο βελτιώνεται η ανταγωνιστικότητα του μοντέλου προσφέροντας εκπτώσεις €2.500 στα 1.6lt βενζίνη και €3.000 στα 1.7lt ντίζελ.

Πιο αναλυτικά, η πρώτη έκδοση  Sportage 1.6lt Instyle ανέρχεται πλέον στα € 17.760 με απόσυρση διαθέτοντας air-condition, 6 αερόσακους, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, αισθητήρες βροχής, προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Παράλληλα η έκδοση Sportage 1.7lt Instyle ανέρχεται στα € 21.090 με απόσυρση. Επίσης, το Sportage θα διατίθεται με δωρεάν service για πέντε χρόνια κάνοντας ακόμα πιο ελκυστική των απόκτησή του.

Το Sportage με κινητήρα βενζίνης 1.600cc με 135ps/6300σαλ με μπροστινή κίνηση και με κινητήρα diesel 1.700cc με 115ps/4000σαλ με μπροστινή κίνηση  έχει πολύ καλή κατανάλωση και χαμηλούς ρύπους 158g/km & 139g/km αντίστοιχα.  Διαθέτει τον δυνατότερο ατμοσφαιρικό κινητήρα άμεσου ψεκασμού ο οποίος μειώνει τους ρύπους και την κατανάλωση και μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων εισαγωγής και εξαγωγής για καλύτερη ποιότητα καύσης.  Η μέγιστη ροπή του αυτοκινήτου είναι για τη βενζίνη 16,8kg.m/4850σαλ, για το diesel στα 26,5kg.m/2000σαλ, ενώ η κατανάλωση κυμαίνεται στα 6,8lt/km και 5,3lt/km αντίστοιχα.

Διατίθεται σε πέντε επίπεδα εξοπλισμού με τις πλουσιότερες εκδόσεις να διαθέτουν φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, ηλεκτροχρωμικό εσωτερικό καθρέπτη με κάμερα οπισθοπορείας, πλήκτρο εκκίνησης «start button», ηλεκτρικά ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή κ.ά. Το Sportage διατίθεται -όπως όλα τα μοντέλα της Kia- με 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση κάτι που δεν προσφέρεται από καμία άλλη εταιρία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!