NEA

Vuhl 05 με αγάπη από το Μεξικό!

Vuhl 05 mexican supercar (14)

H μεξικανική εταιρία παρουσίασε το Vuhl 05 το οποίο προορίζεται κυρίως για την πίστα αν και έχει άδεια κυκλοφορίας και για τον δρόμο…

H Vuhl αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για το πρώτο της δημιούργημα που θα κάνει πρεμιέρα στο κοινό την επόμενη εβδομάδα στο φεστιβάλ του Goodwood. Για όσους δεν το γνωρίζουν το Vuhl (Vehicles of Ultra High-performance Lightweight) αποτελεί προϊόν της εταιρίας των αδερφών Echeverria (ο πατέρας τους ήταν οδηγός αγώνων και κατασκεύαζε σπορ μοντέλα) που διατηρούν στούντιο σχεδιασμού στο Μεξικό και στο Detroit.

Όσον αφορά το Vuhl 05, πρόκειται για ένα ανοιχτό διθέσιο σπορ μοντέλα στα σταθμά των KTM X-Bow, Ariel Atom και συναφών κατασκευών με παρανομαστή το μικρό βάρος και τις υψηλές επιδόσεις. Βασίζεται σε μονοκόκ πλαίσιο από αλουμίνιο που ζυγίζει 78 kg ενώ το αμάξωμα αποτελείται από συνθετικά πολυμερισμένα υλικά με προσθήκες ανθρακονημάτων με αποτέλεσμα να ζυγίζει συνολικά 695 kg.

Supercars, από την Αραβία μέχρι το Μεξικό!

Για την κίνηση του Vuhl 05 επιλέχτηκε ο 2.0 Ecoboost της Ford (προέρχεται από το Focus ST)με απόδοση 290 PS και 420 Nm ενώ την ισχύ μεταφέρει στους πίσω τροχούς μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Έτσι, τα 0-100 km/h πετυχαίνονται σε 3,7 sec με την τελική να φτάνει τα 245 km/h. Η Vuhl ανακοίνωσε πως το 05 θα κοστίζει περίπου 65.000€ με τις πρώτες παραδόσεις να έχουν προγραμματισθεί την άνοιξη του 2014 με προτεραιότητα την αγορά της Βορείου Αμερικής και της Βρετανίας.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!