NEA

Mercedes-Benz E-Class με 1.600άρη κινητήρα!

Mercedes-Benz-E-Class_2014_1000_45

Η γερμανική εταιρια προσφέρει μία νέα μικρότερη και πιο προσιτή έκδοση προσαρμοσμένη στην ελληνική αγορά…

Κινητήρες με μικρό κυβισμό, χαμηλή κατανάλωση αλλά και ικανοποιητική απόδοση για καλές επιδόσεις είναι η λύση για τους κατασκευαστές πολυτελών μοντέλων. Υπο αυτό το πρίσμα, η Mercedes-Benz ανακοίνωσε την διάθεση της Ε 180 με τούρμπο κινητήρα 1,6 lt που αποδίδει 156 ίππους και χρησιμοποιείται σε διάφορα μοντέλα της εταιρίας όπως στην CLA 200, στην C 180 και σε διάφορες εκδόσεις της A-Class και της B-Class.

H Ε 180 συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7G-DCT ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που μια μεγάλη Mercedes εξοπλίζεται με 1.600άρη μοτέρ. Η κανονική τιμή της E 180 ξεκινά από €45.750 αλλά για για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, η ελληνική αντιπροσωπεία προχωρά σε προσφορά από €39.900 (περιλαμβάνεται όφελος απόσυρσης). Εδώ μπορείτε να δείτε τις τιμές πώλησης των υπόλοιπων E-Class ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγικές εντυπώσεις από την κορυφαία Ε 63 AMG S 4MATIC!

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

Ονομαστική ισχύς σε kW (hp) σε σ.α.λ. 115kW (156hp)
Ονομαστική ροπή στρέψης σε Nm σε σ.α.λ. 250 Nm
Κιβώτιο ταχυτήτων Αυτόματο 7G-DCT
Επιτάχυνση 0-100km/h σε δευτ. 9,6
Τελική ταχύτητα σε περ. km/h 220
Καύσιμο Αμόλυβδη βενζίνη
Κατανάλωση καυσίμου σε lt/100km:
Αστικός κύκλοςΥπεραστικός κύκλοςΜικτός κύκλος 8,3-7,85,5-5,16,6-6,1
Εκπομπές CO2 σε gr/km μικτός κύκλος 153-143
Κατηγορία εκπομπών/αποδοτικότητας Euro 6 / B-C
[accordion close=”1″ title=”Περισσότερα για την E 180 “]Υψηλής ποιότητας εσωτερικό. Το εσωτερικό της E-Class είναι πανομοιότυπο με αυτό των μοντέλων μεγαλύτερου κυβισμού. Υψηλής ποιότητας υλικά και εξευγενισμένες επιφάνειες με αιχμηρές καμπύλες υπογραμμίζουν το ευρύχωρο εσωτερικό.

Πακέτα σχεδιασμού. Όπως πάντα, υπάρχουν ελκυστικά πακέτα σχεδιασμού για την ενίσχυση οπτικά τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού. Εκτός από τις βασικές γραμμές εξοπλισμού υπάρχει επίσης η επιλογή ELEGANCE και AVANTGARDE – με την Avantgarde να τονίζει το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Εξοπλισμός υψηλής ποιότητας! Η νέα E-Class περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη σειρά εξοπλισμού υψηλής ποιότητας ήδη στη βασική της έκδοση. Επιπλέον, ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει τη λειτουργία HANDS-FREE ACCESS σε συνδυασμό με το  σύστημα KEYLESS-GO. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο καπό του χώρου αποσκευών να ανοίγει και να κλείνει χωρίς πραγματική φυσική επαφή, απλά κρατώντας το ένα πόδι κάτω από τον προφυλακτήρα και είναι εξαιρετικά βολικό κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση του οχήματος.

Μια σύγχρονη γκάμα συστημάτων infotainment βοηθά τον οδηγό να είναι ενήμερος ενώ βρίσκεται στο δρόμο. Έτσι ο οδηγός είναι απόλυτα ενημερωμένος για τα θέματα του ενδιαφέροντός του όσο είναι στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, μπορεί να απολαύσει δυνατότητες για μουσική, πλοήγηση (προαιρετικά) και σύνδεση στο Internet.

Η E-Class των 1595 κ.εκ. περιλαμβάνει το ηχοσύστημα Audio 20 CD στο βασικό της εξοπλισμό. Διαθέτει μία έγχρωμη οθόνη TFT 14,7 εκατοστών, διπλό δέκτη και δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 player, καθώς και μια σύνδεση USB στο κεντρικό υποβραχιόνιο. Επίσης, είναι εφικτή η σύνδεση με συσκευές Bluetooth καθώς και η προβολή μηνυμάτων SMS. Προαιρετικά, το Audio 20 CD μπορεί να συνδυαστεί με CD changer έξι δίσκων, καθώς και τη λύση πλοήγησης entry-level Becker  ​​MAP PILOT, που μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων.

Εναλλακτικά, η Mercedes-Benz προσφέρει το σύστημα πολυμέσων COMAND Online με έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης 17,8 εκατοστών, σύνδεση στο Internet, πλοήγηση μέσω σκληρού δίσκου και δυνατότητα κλήσης έκτακτης ανάγκης, το οποίο μπορεί επίσης να συνδυαστεί με DVD changer έξι-δίσκων. Το COMAND Online παρέχει πρόσβαση στο Internet όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Ενσωματωμένες εφαρμογές συμπεριλαμβάνουν το Google Local Search και Weather καθώς και τη δυνατότητα να κατεβάσετε μία διαδρομή η οποία έχει διαμορφωθεί προηγουμένως στο PC σας μέσω του Google Maps. Επιπλέον, διατίθενται εφαρμογές (apps) για το Google Streetview καθώς και το Google Panoramio κ.α.[/accordion]

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!