NEA

Lamborghini Huracan, με το καλημέρα 700 παραγγελίες!

Huracan-1

Παρότι ακόμα δεν έχει λανσαριστεί, η διάδοχος της Gallardo μοσχοπουλάει! Μετά από ένα μήνα παρουσιάσεις σε VIP πελάτες ανά τον πλανήτη, οι παραγγελίες έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη.

Huracan-3Η Lamborghini Huracan LP 610-4 θα κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της το Μάρτιο, στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Αυτό βεβαίως για τους κοινούς θνητούς, αφού πολλοί έχοντες την οικονομική επιφάνεια όχι μόνο την έχουν ήδη οδηγήσει, αλλά έχουν καταθέσει και τον οβολό τους στα ταμεία της Lamborghini για να αποκτήσουν μία τέτοια στο γκαράζ τους.

Huracan-2Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ιταλική εταιρία έχει ήδη εισπράξει 700 προκαταβολές από πελάτες που δεν βλέπουν την ώρα να βρεθούν πίσω από το τιμόνι του νέου κεντρομήχανου υπεραυτοκινήτου.

Υπενθυμίζεται πως ο ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας της των 5,2 λίτρων αποδίδει 610 ίππους. Η κίνηση μεταδίδεται και στους 4 τροχούς, μέσω ενός 7τάχυτου σειριακού κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου ανέρχεται στα 325 χλμ./ώρα, τα πρώτα 100 εκ των οποίων έρχονται από στάση σε μόλις 3,2 δλ. Για περισσότερες πληροφορίες μέχρι την επίσημη παρουσίαση στη Γενεύη, μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!