NEA

Ανανεωμένο Lada Niva Urban.

Lada-Niva-Urban-2014 (4)

Η έκδοση Urban με τις διακριτικές αλλαγές θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο στην έκθεση της Μόσχας…

Lada-Niva-Urban-2014 (3)Μέχρι να δούμε το ολοκαίνουργιο Niva που θα παρουσιάσει η εταιρία Avtovaz (η οποία πλέον έχει ενταχθεί στον όμιλο Renault-Nissan) σε περίπου δύο χρόνια, το επικό εκτός δρόμου όχημα περνά από ακόμη μια αισθητική ανανέωση. Η οποία έχει να κάνει με ελαφρώς διαφορετική μάσκα, προφυλακτήρες, ζάντες και καλύτερα -τρόπος του λέγειν- πλαστικά στο εσωτερικό με ηλεκτρικά παράθυρο, κλιματισμό και λοιπά κομφόρ.

Lada-Niva-Urban-2014 (2)Την φρεσκάδα του Niva σηματοδοτεί το πρόσθετο Urban, ενώ κάτω από το καπό υπάρχει ο αειθαλής 4κύλινδος βενζινοκινητήρας των 1,7 lt με απόδοση 82 PS, μηχανικό κιβώτιο με πέντε σχέσεις και μόνιμη τετρακίνηση με κεντρικό διαφορικό. Οι επιδόσεις είναι αντάξιες του εμβληματικού 4×4 με το 0-100 να πετυχαίνεται σε 22 δλ. και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 137 χλμ/ώρα.  Βλέπετε, μετά από κοντά στις τέσσερις δεκαετίες παρουσίας του στους δρόμους, το Lada Niva φαντάζει σαν το τοτέμ της ανατολικής αυτοκινητοβιομηχανίας…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!