NEA

Ένας Ρώσος τρελάθηκε και πουλά το Niva του όσο κάνει μία Ferrari!

Καθημερινά στο διαδίκτυο διαβάζουμε τρελές ιστορίες και ειδήσεις. Αλλά να ζητά κανείς 268 χιλιάρικα για ένα Niva είναι να τραβάς τα μαλλιά σου!

Ένας Ρώσος που μένει λίγο έξω από την Σαμάρα είχε αγοράσει ένα Niva του 1980. Εκείνο με τον τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό 1.600άρη με 83 ίππους. Για δικούς του λόγους αποφάσισε να το φυλάξει σε μία αποθήκη έχοντας διανύσει μόλις 220 χιλιόμετρα.

Έτσι, το κράτησε σε άριστη κατάσταση με το σαλόνι να μυρίζει σχεδόν ακόμη «καινουργίλα». Μάλιστα, κράτησε ακόμη και τα τιμολόγια της αγοράς ως… πιστοποιητικά γνησιότητας.  

Και κάπως έτσι αποφάσισε να το βάλει σε πώληση στην πλατφόρμα auto.ru ζητώντας 23 εκατομμύρια ρούβλια ή 268.000 ευρώ. Ακόμη και αν του πρόκειται για τυπογραφικό λάθος και του έχουν ξεφύγει μερικά μηδενικά, και πάλι τα λεφτά που ζητά είναι παράλογα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!