NEA

Ποιο είναι το ταχύτερο SUV στο Nurburgring;

To επερχόμενο Range Rover Sport στην κορυφαία του εκδοχή (την SVR) κατάφερε να «γυρίσει» την πίστα του Nurburgring σε 8’14’’, την καλύτερη που έχει πετύχει ποτέ SUV!

2015 Range Rover Sport SVR becomes fastest SUV on NurburgringΠριν καν ξεκινήσει η διάθεσή του στην αγορά, το Range Rover Sport SVR απολαμβάνει την διάκριση του ταχύτερου SUV στην Πράσινη Κόλαση των 20,8 km με χρόνο , σύμφωνα με την βρετανική εταιρία (ως μέτρο σύγκρισης, εδώ μπορείτε να δείτε την επίδοση του ταχύτερου προσθιοκίνητου παραγωγής). Το Sport SVR είναι το ισχυρότερο Range Rover και πρώτο μοντέλο που έχει εξελιχθεί από το ειδικό τμήμα Special Operations της JLR (Jaguar Land Rover) και ξεχωρίζει από το αεροδυναμικό look με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, πίσω διαχύτη, σπόιλερ κ.α.

Φυσικά όλα τα λεφτά για το Sport SVR κρύβονται κάτω από το καπό, συγκεκριμένα στον V8 των 5,0 lt που με την βοήθεια μηχανικού υπερσυμπιεστή αποδίδει 550 PS και αναμένεται να έχει το 0-100 σε λιγότερο από 5 sec. Το Sport SVR θα παρουσιαστεί σε μερικές μέρες στην Καλιφόρνια. Αξίζει να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο Discovery Sport θα κυκλοφορήσει στις αγορές από το νέο έτος, αφού κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Παρίσι, τον Οκτώβριο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!