NEA

Super Trofeo έκδοση και για την Lamborghini Huracan

Lamborghini Huracan Super Trofeo (7)

Με τις ευλογίες της Dallara Engineering η Lamborghini παρουσίασε στο Carmel στην Καλιφόρνια την ειδική Huracan Super Trofeo…

Ειδική διότι όπως όλες οι εκδόσεις Super Trofeo της Lamborghini, έτσι και η αντίστοιχη της Huracan προορίζεται μόνο για την πίστα καθώς θα συμμετάσχει στην σειρά αγώνων Blancpain Super Trofeo αλλά σε διαφορετική κλάση από την προκάτοχό της, την Gallardo LP 570-4 Super Trofeo. Ο ατμοσφαιρικός V10 των 5,2 lt έχει δεχθεί αγωνιστική χαρτογράφηση με μικρή αύξηση της ισχύος (κατά 10 PS, στους 620 συνολικά), ενώ η Huracan Super Trofeo είναι ελαφρύτερη κατά 151 kg.

Έτσι, το απόβαρο συρρικνώνεται στα 1.271 kg, ενώ τα ελαστικά είναι ειδικής σχεδίασης από την Pirelli. Στην εξέλιξη της εν λόγω Huracan συμμετείχε η ομάδα του Gian Paolo Dallara ο οποίος είναι γνωστός από την εποχή της Lamborghini Miura. Εδώ να πούμε πως σε σχέση με την απλή Huracan υπάρχει ένα πλήρες αεροδυναμικό πακέτο με πίσω πτέρυγα με 10 διαφορετικές ρυθμίσεις, εμπρός ρυθμιζόμενες εμπρός εισαγωγές αέρα κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!