ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στον παραγωγό του «Εξολοθρευτή» συλλεκτική Ferrari

Ferrari 512S Modulo by Pininfarina (19)

Στην κατοχή του James Glickenhaus (παραγωγός ταινιών με διασημότερη τον «Εξολοθρευτή») αγόρασε έναντι άγνωστου ποσού την πρωτότυπη Ferrari 512S…

Το 1970 ο οίκος Pininfarina είχε παρουσιάσει στο σαλόνι της Γενεύης την one-off πρωτότυπη Ferrari 512S Modulo, ένα concept που για την εποχή του έμοιαζε σα να ταξίδεψε από άλλο πλανήτη. Η εξωτική Ferrari 512S Modulo έχει μήκος 4,48 μέτρα, το βάρος της φτάνει τα 900, όταν το ύψος της δεν ξεπερνά τα 93,5 εκ.. Την κίνησή της αναλαμβάνει 5λιτρος V12 κινητήρας με ισχύ που ξεπερνά τα 550 PS και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.

Πρόσφατα, ο επιχειρηματίας και συλλέκτης James Glickenhaus κατάφερε να πείσει τον οίκο Pininfarina να του πουλήσει την μία και μοναδική Ferrari 512S Modulo έναντι ενός φυσιολογικά σεβαστού ποσού που δεν έχει ανακοινωθεί. Πάντως, στους όρους της εξαγοράς ήταν να υπάρξουν οι κατάλληλες μετατροπές στην Ευρώπη, ώστε ο Glickenhaus να μπορεί να οδηγεί το νέο του απόκτημα και στους αμερικανικούς δρόμους. Όπως συνηθίζει να κάνει στην Καλιφόρνια με μία μεγάλη συλλογή που έχει από αρκετές Ferrari συμπεριλαμβανομένων των P4/5 και P4/5 Competizione.

Διαβάστε επίσης:

Lamborghini Marzal, ο γυάλινος γλάρος!

Αυτή ήταν η BMW 507 του Elvis Presley!

«80άρισε» το Citroen Traction Avant

Στο σφυρί BMW Z1 του 1990

Saab Sonett ετών 47 αλλά με …2χρονη καρδιά

Το αεροδυναμικό Tatra T87

Porsche 911, ένα αυτοκίνητο που δεν θα έπρεπε να υπάρχει!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!