NEA

Έρχεται το 2018 η νέα Toyota Supra για να κοντράρει τις Porsche Cayman & 911

new Toyota Supra 2018

Η νέα γενιά της Supra είναι από τα μελλοντικά μοντέλα που έχουν πάρει πολύ δημοσιότητα και αυτό λόγω και της επικείμενης συνεργασίας της Toyota με τη BMW…

Οπότε λογικό είναι να ασχολούμαστε συνεχώς με τη νέα Supra για την οποία οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για την επίσημη εμφάνισή της το 2018. Η νέα Supra, όπως και η επόμενη Z4, θα είναι διαθέσιμη με ένα τετρακύλινδρο, ένα εξακύλινδρος, καθώς και ένας συνδυασμός του τελευταίου με ένα ηλεκτροκινητήρα, προκειμένου να προκύψει ένα υβριδικό σύστημα πρόωσης.

Για τη Supra προκρίνονται οι δύο εκδοχές με τον 6-κύλινδρο, με την πιο ισχυρή να αποδίδει 470 ίππους. Έτσι, θα πλασάρεται μεταξύ της Cayman και της 911 της Porsche, διατηρώντας όμως απόσταση από την κορυφαία εκδοχή της τελευταίας, την turbo. Στο σημείο αυτό αξίζει να επαναλάβουμε πως η ανανεωμένη εκδοχή της iconic Porsche που θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη θα έχει αποκλειστικά 6κύλινδρα, υπερτροφοδοτούμενα σύνολα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!