NEA

Στο περίπου η νέα Rolls-Royce Cullinan!

Rolls-Royce Cullinan 1200

Δείτε μια πρώτη προσέγγιση από ένα αυτοκίνητο που δεν θα αποκτήσουμε ποτέ, όχι σε μία, αλλά σε πολύ περισσότερες ζωές: την επερχόμενη Rolls-Royce Cullinan των 400.000€!

rolls-royce-cullinan-2Το πρώτο SUV στην ιστορία της Rolls Royce θα παρουσιαστεί σε περίπου δυο χρόνια από τώρα (θα αποτελέσει το απόλυτο premium-SUV ακόμη πιο πάνω και από την Bentley Bentayga) και οι τιμές του θα ξεκινούν περίπου από τις 400.000 ευρώ. Έως τότε, η RM Design μας δίνει μία πρώτη γεύση από το θηριώδης -σε διαστάσεις αλλά και στο μάτι- SUV που σηματοδοτεί η εμβληματική μάσκα της μάρκας με την Emily στο πάνω μέρος της. Το κλασικό στοιχείο συμπληρώνεται και με μοντέρνα, όπως είναι οι προβολείς LED με τα φώτα ημέρας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πίσω μέρος με τα φώτα να δηλώνουν αμέσως την προέλευση.

Το πλαίσιο του Cullinan αναμένεται να είναι καινούργιο και αλουμινένιο, ανάλογα με αυτό της Phantom και στο μέλλον θα χρησιμοποιηθεί βέβαια και σε άλλα μοντέλα της γκάμας της Rolls Royce. Ο κινητήρας θα είναι ο επίσης κλασικός V12 των 6.800 cc της μάρκας, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρουσιαστεί και μια υβριδική εκδοχή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!