NEA

BMW Vision Next 100 για τον επόμενο αιώνα

BMW-Vision_Next_100_Concept_2016 (6)

Η βαυαρική φίρμα γιορτάζει τα 100ά της γενέθλια παρουσιάζοντας ένα άκρως φουτουριστικό concept car 100 χρόνια μπροστά!

Τελικά, η BMW προφανώς και απογοητεύει καθώς δεν θα παρουσιάσει κάποιο super-concept, όπως ανέφεραν αρχικά φήμες γύρω από την δημιουργία μίας M8 (από την top BMW Μ1 του παρελθόντος). Έτσι, οι ιθύνοντες της μάρκας προτίμησαν μία μάλλον αδιάφορη επιλογή ενός concept car που θα μπορούσε να είχε παρουσιαστεί και στο σαλόνι της Γενεύης.

Ενός τυπικού concept με φουτουριστική σχεδίαση στα 4,9 μέτρα, αεροδυναμικό συντελεστή στο 0,19, με το ανθρακόνημα και το πλαστικό να είναι το βασικό υλικό κατασκευής, η σχεδίαση να παραπέμπει σε μία μετεξέλιξη του i8 και να υπάρχει φουλ αυτόνομη οδήγηση εν απουσία τιμονιού και πλήρη περιμετρικό έλεγχο με κάμερες και ραντάρ.

Εδώ να πούμε πως το Vision Next 100 είναι το 1 από τα 4 συνολικά concepts που θα παρουσιάσει η BMW. Ελπίζουμε τα επόμενα (Rolls-Royce Grand Sanctuary τον Ιούνιο, ένα MINI concept και ένα concept μοτοσικλέτας) να έχουν λίγο περισσότερο ενδιαφέρον…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!