ΑΓΩΝΕΣ

Ο Romain Dumas θριάμβευσε και στο Pikes Peak!

hillclimb-pikes-peak-2016-30-norma-m20-rd-limited-romain-dumas-takes-the-win

Μόλις μετά από μία εβδομάδα μετά την νίκη με την Porsche στο Le Mans, ο Γάλλος Dumas πανηγυρίζει και την 2η νίκη του στο Pikes Peak για τα ηλεκτροκίνητα!

hillclimb-pikes-peak-2016-30-norma-m20-rd-limited-romain-dumasΟδηγώντας ένα πρωτότυπο Norma M20 RD Limited Spec-2016 με σύστημα πρόωσης από την Honda (των μόλις 610 κιλών με δίλιτρο turbo κινητήρα και αναλογία 1hp/kg) ο Dumas κατάφερε να υπερκεράσει το ηλεκτροκίνητο ρεκόρ του Rhys Millen κατά 6 δλ. σημειώνοντας συνολικό χρόνο 8’51,445 δλ. Αυτός είναι ο δεύτερος καλύτερος χρόνος στο Κολοράντο πίσω από το απίστευτο ρεκόρ του Sebastian Loeb με 8’13,878 δλ.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!