NEA

Ένα Fiat 500 με ξύλινο ταμπλό!

FIAT-500-RIVA (1)

Το νέο Fiat 500 Riva είναι διαθέσιμο τόσο κλειστό όσο και ανοιχτό, ενώ την τελευταία περίπτωση η μαλακή οροφή έχει ένα χαρακτηριστικό μπλε χρώμα…

FIAT-500-RIVA (14)H ειδική έκδοση 500 Riva συνδυάζει στοιχεία από το επιτυχημένο 500αράκι της Fiat και από το κλασικό ξύλινο σκάφος της Riva. Αυτός είναι και ο λόγος που το ταμπλό του αλλά και ο επιλογέας ταχυτήτων είναι κατασκευασμένο από μαόνι, ξύλο που χρησιμοποιείται και στο πλεούμενο. Επίσης, το χρώμα Sera Blue του 500 Riva είναι το πιο δημοφιλές μεταξύ αυτών της γκάμας του Aquariva Super, του σκάφους που διαδέχθηκε το εμβληματικό Aquarama.

Οι δερμάτινες επενδύσεις είναι της Poltrona Frau, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση συνδυάζεται με όλους τους κινητήρες της γκάμας του 500 (από τον 1.2 των 69 ίππων μέχρι τον ντίζελ 1.3). Ο εξοπλισμός ασφαλείας του είναι πλήρης, ενώ ενδιαφέρον είναι και το ηχοσύστημά του, που είναι της μάρκας Beats by Dr. Dre.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!