NEA

Ποιος είναι ο κ. Schreiber και τι θέλει από την Volkswagen;

WOLFGANG-SCHREIBER

Ο Wolfgang Schreiber ήταν επί σειρά ετών επικεφαλής των Bentley και Bugatti και πλέον διεκδικεί έξτρα αποζημίωση από το VW Group έχοντας ήδη απορρίψει μια πρόταση συμβιβασμού ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ!

Das 7-Gang Doppelkupplungsgetriebe DSG von VolkswagenΟ κ. Schreiber είναι μηχανολόγος- μηχανικός και πριν αναλάβει τις σούπερ premium μάρκες του ομίλου ήταν ο υπεύθυνος εξέλιξης των κιβωτίων του ομίλου και ένας από αυτούς που καθιέρωσαν τα αυτόματα κιβώτια διπλού συμπλέκτη DSG. Μάλιστα, σε πολλές από τις πατέντες που έχει καταθέσει η γερμανική εταιρεία για τα DSG ο Schreiber αναφέρεται ως «εφευρέτης» και εδώ είναι το ζητούμενο.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί πατεντών έμμισθων εφευρετών ο τελευταίος εκτός από το μισθό του, εφόσον είναι υπάλληλος της εταιρείας που καταθέτει την πατέντα, δικαιούται και μιας «αντίστοιχης με τη σημασία της εφεύρεσης αποζημίωσης». Μέχρι στιγμής τα κιβώτια DSG έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 4 εκατομμύρια αυτοκίνητα του ομίλου Volkswagen και τώρα ο Schreiber έρχεται να διεκδικήσει αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Και όπως φαίνεται τα οικονομικά προβλήματα για την Volkswagen δεν σταματούν…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!