NEA

Όταν ο Tommy Hilfiger βαρέθηκε την Enzo

FERRARI-ENZO (1)

Και επειδή την βαρέθηκε, ο διάσημος σχεδιαστής την έβγαλε προς πώληση. Άλλωστε, τα μόλις 5.830 χιλιόμετρα που έχει στο κοντέρ της δείχνουν πως δεν την προτιμούσε και πολύ για τις μετακινήσεις…

FERRARI-ENZO (6)Κομματάκι δύσκολο να βαρεθείς μία Enzo, αλλά πιο ξέρει, ο Tommy ίσως να έχει βάλει στο μάτι π.χ. μία LaFerrari και ειδικά μία ολοκαίνουργια Aperta. Πάντως, το σίγουρο είναι πως αυτή είναι η πιο μοδάτη Enzo από τις συνολικά 399 που έχουν κατασκευαστεί αφού από το τιμόνι της έχει περάσει ο πασίγνωστος Αμερικανός. Κατά τα υπόλοιπα ο συνδυασμός του κόκκινου για το αμάξωμα και των μπεζ δερμάτινων επενδύσεων είναι κλασικός ακόμη και για τον Tommy Hilfiger, ο οποίος είναι γνωστός και για τη μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων του. Η Enzo που έχει θα δημοπρατηθεί σε εκδήλωση στην Αριζόνα (19-20 Ιανουαρίου 2017) από τον οίκο RM Sotheby’s.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!