NEA

Διαρροή για το νέο Suzuki Swift

2017-maruti-suzuki-swift-leaked_

Έστω και σε χαμηλής ποιότητας, αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που δείχνει πως θα είναι το νέο Suzuki Swift!

Η γκάμα της Suzuki διευρύνεται συνεχώς και δίπλα στα Celerio, Baleno και Ignis θα επανατοποθετηθεί από την άνοιξη το ανανεωμένο Swift με αρκετές αλλαγές ώστε να γίνει πιο μοντέρνο και πιο ελκυστικό στο νεανικό κοινό. Η πιο χαρακτηριστική αλλαγή εντοπίζεται κυρίως στο εμπρός μέρος, με νέα και πιο δυναμικά φωτιστικά σώματα, καινούργια μάσκα, καθώς και διαφορετικής σχεδίασης φώτα ομίχλης τα οποία ενσωματώνονται μέσα σε ένα μαύρο πλαίσιο που διατρέχει όλη την μάσκα.

Αν και δεν υπάρχει κάποια σχετική φωτογραφία, η αναβάθμιση στο πίσω μέρος αναμένεται να είναι ανάλογης έκτασης, ενώ στο εσωτερικό αναμένουμε βελτίωση της ποιότητας κατασκευής και της μονάδας πολυμέσων με υποστήριξη διασύνδεσης. Σχετικά με τα μηχανικά μέρη θα υπάρχει βελτίωση στην ανάρτηση, ενώ οι κινητήρες θα έχουν στην βάση τα 1.000 κ.εκ. (με ή χωρίς turbo), καθώς και το νέο 1.200άρη ατμοσφαιρικό με τον διπλό ψεκασμό, όπως και τον 1.400άρη που θα τοποθετηθεί αργότερα στο Swift Sport.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!