NEA

Σας αρέσει το διπλοκάμπινο Suzuki Jimny;

Ένα από τα αυτοκίνητα που θα τραβούσε την προσοχή θα ήταν ένα Jimny με καρότσα και τέσσερις θέσεις. Σα να λέμε το Gladiator του λαού!

Τα σκίτσα που δημοσιεύτηκαν από τον μετρ στην επεξεργασία εικόνας, Theophilus Chin, δείχνουν ένα διπλοκάμπινο «αγροτικό» Jimny που έχει τη σχεδίαση του Jimny και μια μακριά καρότσα.

Οι ψηφιακές απεικονίσεις δείχνουν έντονα στοιχεία που αντλούν έμπνευση από το Jeep Gladiator, με μεγάλα γράμματα Suzuki στην πίσω πόρτα και έντονα πίσω φώτα που θυμίζουν το αμερικανικό μοντέλο.

Παρόλο που στο παρελθόν έχουν υπάρξει ανεξάρτητες μετατροπές του Jimny σε pickup, καμία από αυτές δεν είχε προέλθει από την ίδια την αυτοκινητοβιομηχανία, κάτι που κάνει αυτήν την προοπτική ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Ωστόσο, παρά το ενδιαφέρον που προκαλεί αυτή η ιδέα, είναι απίθανο η περίπτωση η Suzuki να προχωρήσει στην παραγωγή ενός διπλοκάμπινου Jimny.

Ενδεχομένως, η προϋπόθεση για την υλοποίηση αυτής της ιδέας θα ήταν η εφαρμογή ενός ισχυρότερου συστήματος κίνησης από τον τρέχοντα βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ωφέλιμου φορτίου και ικανότητας ρυμούλκησης ενός pickup.

Παρόλο που η προοπτική ενός διπλοκάμπινου Jimny μπορεί να παραμένει για την ώρα στον ψηφιακό κόσμο, η πιθανότητα να δούμε μια τέτοια εκδοχή στο μέλλον δεν μπορεί να αποκλειστεί. Τουλάχιστον, εκτός Ευρώπης…

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!