NEA

Νέο Audi Q5 από τις 50.500€

Audi Q5 (1)

Η Audi εισάγει ένα ακόμη πετυχημένο μοντέλο στην γκάμα της, καθώς οι πωλήσεις της 2ης γενιάς του Audi Q5 ξεκινούν στην ελληνική αγορά το Φεβρουάριο…

Audi Q5 (5)Ανάμεσα στην πληθώρα των νέων σπουδαίων καινοτομιών που διαθέτει –οι περισσότερες εκ των οποίων έρχονται απο τo Q7 τη ναυαρχίδα των SUV της Audi- περιλαμβάνονται το νέο σύστημα μετάδοσης quattro με τεχνολογία ultra, οι υψηλής απόδοσης κινητήρες, η πνευματική ανάρτηση με έλεγχο απόσβεσης και μία πλήρη σειρά από συστήματα πολυμέσων και υποβοήθησης του οδηγού.

Το νέο Q5 αποτελεί πρότυπο στην κατηγορία του και στον τομέα της αεροδυναμικής. Οι τετρακύλινδρες εκδόσεις πετυχαίνουν έναν συντελεστή Cd 0,30, χάρη στην ειδικά μελετημένη αεροδυναμικά οροφή, ενώ ο χειρισμός του νέου Audi SUV είναι διαισθητικός και χαρακτηρίζεται από νέα προηγμένα στοιχεία, όπως το προαιρετικό Audi virtual.

Audi Q5 (4)Το νέο SUV λανσάρεται στην Ελλάδα με τρεις ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες, δύο TDI και έναν TFSI. Ιδιαίτερα οικονομική λειτουργία εμφανίζουν οι εκδόσεις των 110 kW (150 ίππων) και των 140 kW (190 ίππων) του 2.0 TDI, ενώ ο 2.0 TFSI που έχει εξελιχθεί περαιτέρω αποδίδει 185 kW (252 ίππους), καταναλώνει μόλις 6,8 λίτρα βενζίνης για κάθε 100 χιλιόμετρα και εκπέμπει αντίστοιχα μόλις 154 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο.

Η τετρακίνηση quattro διαθέτει πλέον τεχνολογία ultra που απεμπλέκει πάντα τη μετάδοση ταχύτατα στον πίσω άξονα όταν αυτή δεν χρειάζεται, ενώ όταν απαιτείται η εμπλοκή του, λειτουργεί ταχύτατα προβλέποντας την ανάγκη για επιπλέον πρόσφυση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!