ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτό θα πει να είσαι τυχερός οδηγός [vid]

Στο παραπάνω βίντεο ένας οδηγός κοντά στην πόλη Kurgan της Ρωσίας φαίνεται να έχει όλη την τύχη του κόσμου με το μέρος του!

tixeros-odigosΤο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου (σ.σ. λόγω των πολλών ατυχημάτων στην Ρωσία πολλοί οδηγοί χρησιμοποιούν κάμερες για την κάλυψη από τις ασφαλιστικές εταιρίες) και όπως βλέπουμε πρόκειται για ένα τυπικό ήσυχο πρωινό στην Ρωσική επαρχία, με το αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα γύρω στα 80 χλμ./ώρα.

Ξαφνικά βρίσκεται μπροστά του ένα φορτηγό, στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα άλλο φορτηγό που είναι σταματημένο στο ρεύμα του. Το αυτοκίνητο του lucky driver καταφέρνει να αποφύγει την μετωπική σύγκρουση με το πρώτο φορτηγό, χτυπά στο τρέιλερ, και ως εκ θαύματος αποφεύγει να τον λιώσει και το δεύτερο φορτηγό που ακολουθούσε. Δείτε τι έγινε στη συνέχεια…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!