NEA

Πήγε να κάνει τσαχπινιές και… εκτοξεύθηκε [video]

Σε ένα περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο στην παραλία Abu Al Hasaniya στο Κουβέιτ, ένα παράτολμο ακροβατικό κόλπο με ένα Toyota FJ Cruiser κατέληξε στην απόλυτη καταστροφή με τον οδηγό να γλυτώνει τα χειρότερα από θαύμα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ένας ζωηρούλης Άραβας είπε να κάνει μερικές ταρζανιές στην ακτή με ένα μαύρο SUV. Ωστόσο, έκανε πολλά σοβαρά λάθη. Όπως μια τιμονιά που είχε ως συνέπεια ο μπροστινός τροχός να μπει βαθιά στην άμμο και λειτουργώντας σαν μοχλός να αναποδογυρίσει το Toyota FJ Cruiser.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο οδηγός δεν είχε δεθεί με τη ζώνη του με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί από το παράθυρό του. Το οποίο ευτυχώς ήταν ανοιχτό. Ακόμη πιο τυχερός είναι επειδή έπεσε στα ρηχά δίχως να πέσει πάνω του το αυτοκίνητο.

Έτσι, τρομαγμένος άρχισε να τρέχει έξω από τη θάλασσα και να χτυπάει το κεφάλι του βλέποντας το στραπατσαρισμένο 4×4 του. Και για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η βλακεία είναι ανίκητη…

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!