ΑΓΩΝΕΣ

Τέλος το “MP4” από τα μονοθέσια της McLaren

MP4-31

Όπως φαίνεται, μαζί με την αποχώρηση του Ron Dennis, η βρετανική εταιρία αποφάσισε να προχωρήσει σε γενικότερες αλλαγές, το 2017.

Το νέο μονοθέσιο της McLaren, που αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο μήνα, θα ονομάζεται MCL32. Αυτό βάζει τους τίτλους τέλους σε μία παράδοση που έχει ξεκινήσει από το μακρυνό 1981. Η ονομασία MP4 αποτελούσε μέχρι τώρα κάτι σαν σήμα κατατεθέν για την ομάδα Formula 1 της McLaren. Για την ιστορία, το πρώτο μονοθέσιο που έφερε την ονομασία MP4 έκανε το ντεμπούτο του στο GP της Αργεντινής, το 1981, με οδηγό τον John Watson. Από τότε -και μετρώντας αρκετά πρωταθλήματα στην πορεία των ετών- φτάσαμε στην περσινή MP4-31.

Πλέον η McLaren περνάει σε μία νέα μέρα, με την MCL32. Τώρα αν του χρόνου θα δούμε την MCL33 και κατά πόσο αυτή θα ξεκινήσει μία νέα ονοματοδοσία, μένει να αποδειχτεί. Στα σίγουρα πάντως, οι Βρετανοί έχουν αποφασίσει να αλλάξουν πολλά και, μεταξύ άλλων και το χρωματισμό του μονοθεσίου, που φέτος θα περιλαμβάνει και το κλασικό Papaya Orange χρώμα της εταιρίας.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!