NEA

Μία Corvette του 1979 με τέσσερις πόρτες;

Στους Αμερικάνους δεν αρέσκονται απλά και μόνο στα σπορ πατριωτικά αυτοκίνητα, αλλά και στην μεταποίηση αυτών όπως αυτή η «κορβέτα»…

Η οποία «κορβέτα» με αυτό το χρώμα και κάτι πόντους παραπάνω μοιάζει… σαν σοκοφρέτα που μπορούν να την γευτούν έως τέσσερις επιβάτες. Αυτό θα ήταν άλλωστε και το πρόβλημα ενός Αμερικάνου, να μπορεί να παίρνει στις εκδρομές π.χ. τα δύο του βλαστάρια.

Έτσι, η California Custom Coach αποφάσισε να την βάλει στο κρεβάτι του Προκρούστη, να επιμηκύνει το μεταξόνιο κατά 76 εκατοστά και να προσθέσει δύο πόρτες και δύο καθίσματα παίρνοντας κομμάτια από άλλες πιο πρόσφατες Vette.

Ο V8 των 350 ίππων έχει «γράψει» κοντά στις 90.000 χιλιόμετρα και ο εμπνευστής του έργου ζητά περίπου 65.000 δολάρια, όταν παρόμοια τολμήματα στο παρελθόν είχαν πωληθεί στο eBay ακόμη και για 300.000 δολάρια! Εδώ θα έλεγε κανείς «άβυσσος η ψυχή του Αμερικάνου»…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!