NEA

Το νέο Dacia Logan MCV Stepway έχει off-road διάθεση

Το Logan είναι το τέταρτο μοντέλο της οικογένειας Stepway -μετά το Sandero Stepway, το Lodgy Stepway και το Dokker Stepway- και θα παρουσιαστεί στην Γενεύη…

Με αρκετές αισθητικές βελτιώσεις, αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 50 χλστ. (συνολικά στα 17,4 εκ.), νέα περιμετρικά προστατευτικά πλαστικά αμαξώματος και επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, το Logan MCV Stepway θα δώσει το παρόν στην ελβετική έκθεση. Στο εσωτερικό υπάρχουν μικροαλλαγές, όπως νέες ταπετσαρίες, αλλαγές στην εργονομία και στα υλικά, καθώς και στους αποθηκευτικούς χώρους, ενώ ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 573 λίτρα.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, η γκάμα θα ξεκινά από τον τρικύλινδρο 0.9 TCe των 90 ίππων, ενώ θα υπάρχει και ο ντίζελ του 1,5 λίτρου με τους 90 ίππους. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός κιβωτίου πέντε ταχυτήτων, ενώ ο εξοπλισμός θα είναι πλουσιότερος περιλαμβάνοντας -μεταξύ άλλων- σύστημα hill start assist, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος (εξτρά θα υπάρχουν κάμερα οπισθοπορείας, cruise control, navigation κ.λπ.).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!