NEA

Η νέα Ford Mustang Mach-E Rally στο Goodwood Festival of Speed

Η Mustang Mach-E Rally -η πρώτη, εμπνευσμένη από αγώνες ράλι πενταθέσια Ford Mustang- θα διατίθεται σε ΗΠΑ και Ευρώπη.  

 Οι λάτρεις και οι θεατές του Goodwood Festival of Speed είχαν την ευκαιρία να δουν στη θρυλική ανάβαση το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Ford, το οποίο αντλεί έμπνευση από τους αγώνες ράλι. Στο τιμόνι της στην ανάβαση ήταν ο Ott Tänak, ο νυν οδηγός του M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι.

«Η Mustang Mach-E κληρονόμησε το ελεύθερο πνεύμα και τον διασκεδαστικό χαρακτήρα της Mustang και την απάλλαξε από τις εκπομπές ρύπων. Τώρα, με την Mustang Mach-E Rally, προσφέρουμε στους πελάτες μας την ελευθερία να βγουν εκτός ασφάλτου, σε διαδρομές εκτός της πεπατημένης», δήλωσε ο Darren Palmer, Vice President, Electric Vehicle Programs, Ford Model e.

Η Ford δεν αποκάλυψε τις προδιαγραφές του συστήματος κίνησης, αλλά λογικά η Mach-E Rally θα αποκτήσει ένα σύστημα κίνησης με δύο κινητήρες που θα αποδίδει 489 ίππους και 813 Nm ροπής. Πρόκειται για το σύστημα της Mach-E GT που επιταχύνει για τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!