Δ

Διπλά ψαλίδια

Διπλά ψαλίδιαH ανάρτηση με διπλά ψαλίδια χαρακτηρίζεται από την ανεξάρτητη κίνηση του κάθε τροχού και την εξαιρετική γεωμετρία των τροχών που συμβάλλει στην πολύ καλή οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Η κατασκευή της αποτελείται από δύο ψαλίδια τα οποία στηρίζουν το ελατήριο και το αμορτισέρ. Η διάταξη τους καταλαμβάνει αρκετό όγκο ενώ η κατασκευή τους έχει μεγάλο κόστος για αυτό συναντά κανείς διπλά ψαλίδια συνήθως σε σπορ ή πολυτελή μοντέλα. Τα διπλά ψαλίδια αποτελούν ιδανική λύση για την τετρακίνηση καθώς επιτρέπει την τοποθέτηση του πίσω διαφορικού.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Κυριε Μαρινοπουλε θα ηθελα να πω πως την αναρτηση διπλών ψαλιδιων την συνανταμε στο 80%
    των μοντελων της ALFA ROMEO κατι που δυστυχως δεν γνωριζει αρκετος κοσμος Μοντελα οπως Alfetta ,Giulietta του 1977,Alfa 6, Alfa 90 ,Alfa 75,Alfa 156, Alfa 147,Alfa romeo GT, Brera,159,Spider,Alfa Romeo Giulia,Stelvio εχουν διπλά ψαλιδια
    .Για τους Γερμανους της BMW,MERCEDES ,AUDI τα διπλά ψαλιδια ειναι
    αγνωστη λεξη στα μοντελα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!