ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σε ποιά εταιρία ανήκουν;

car-logo-mazda

Το προηγούμενο θεματάκι στο καρότοφαν ήταν πάρα πολύ εύκολο για αυτό και αναρτώ ένα… πολύ εύκολο.

  • Οφείλω να ομολογήσω πως δεν περίμενα τόσο μεγάλη απήχηση στο καρότοκουϊζ. Για αυτό, τι λέτε, συνεχίζουμε το παιχνίδι; Πρόκειται για τα λογότυπα ενός κατασκευαστή όπως διαμορφώθηκαν με τον καιρό. Ανάλογα με την πρόοδο του καροτοκούιζ θα αποκαλύπτεται και ένα σηματάκι την φορά…

Αν έχετε να προτείνετε κάποιο ενδιαφέρον καρότοκουϊζ επικοινωνήστε στο caroto@caroto.gr. Ίσως αυτή να είναι μία καλή ευκαιρία για να δημοσιευτεί η πρώτη σας ανάρτηση ως μέλος του caroto.gr…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. το Caroto πρεπει να ανεβασει το επιπεδο δυσκολιας.. πατωντας στο google “mazda logo” εμφανιζεται η συγκεκριμενη φωτογραφια στην πρωτη σελιδα εικονων.. οπως και την προηγουμενη φορα! ελα να βλεπω πραγματικη δυσκολια…………..

    1. To σημα του 1991 ειναι γεγονος οτι ψιλομοιαζει σε αυτο της mazda αλλα βαση του πρωτου θα μπορουσε ευκολα να ειναι και της mitsubishi isnt it?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!