ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Καροτοκουΐζ… (vol.8)

caroto8b

Στον κινητήρα που βλέπετε υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά στοιχεία: α) μπορείτε να βρείτε ποιος είναι αυτός ο κινητήρας, β) μπορείτε να διακρίνετε τα στοιχεία για τα οποία μιλάμε; Ανάλογα με την πρόοδο θα υπάρχει βοήθεια με πληροφορίες ή επιπλέον φωτογραφίες…

  • Με απόλυτη ευστοχία (1 στα 1) ο Oxhmatias βρήκε την απάντηση. Στη νέα φωτογραφία φαίνεται το δεύτερο στοιχείο, το αναγνωρίζετε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. Θα διαλέξω το α) για αλλαγή… Παρεπιπτόντως ο G-Lader δεν τοποθετούνταν μόνο στο Corrado αλλά και στα Polo G40, Golf G60 και Passat Syncro G60.

  2. Τα χαρακτηριστικά που μπορώ να διακρίνω είναι η διάταξη V-6 και ταυτόχρονα η “στέγαση” και των 6 κυλίνδρων σε ένα κοινό μπλοκ. Επομένως συμπεραίνω ότι πρόκειται για τον κινητήρα VR6 της Volkswagen στον οποίο η διάταξη αυτή επιτυγχάνεται με τη χρήση πολύ μικρής περιεχόμενης γωνίας (<=15 μοίρες).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!