NEA

Βίντεο: Ηλεκτρικό… crash-test από την Volvo!

volvo-crashed-c30-electric-detroit-6

H σουηδική εταιρία επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit που διεξάγετε αυτή την εβδομάδα…

  • volvo-crashed-c30-electric-detroit-5Υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος από αυτόν που επέλεξε η Volvo για να αποδείξει πόσο ασφαλές είναι ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; Αυτό που έκανε η σουηδική εταιρία ήταν να παρουσιάσει στην αμερικανική έκθεση ένα “στραπατσαρισμένο” C30 Electric και να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα της δοκιμής σύγκρουσης.
  • Παρατηρείστε στις φωτογραφίες το πλαίσιο που επισημαίνει την άθικτη κατάσταση του κεντρικού τούνελ στο οποίο εσωκλείονται οι μπαταρίες καθώς και τα καλώδια υψηλής τάσης που βρίσκονται ακίνδυνα στη θέση τους δίχως να προκαλούν π.χ. ανάφλεξη.
  • Το crash-test του πρωτότυπου ηλεκτροκίνητου C30 έγινε με 64 km/h και αφορά μετωπική σύγκρουση. «Είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής στον κόσμο που κάναμε ένα πραγματικό τεστ πρόσκρουσης ώστε να δείξουμε πόσο ασφαλές είναι ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο» δήλωση ο CEO της Volvo, Stefan Jacoby.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!