ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τρία βίντεο για τον επαναστατικό κινητήρα της Scuderi!

Ας κάνουμε ένα μικρό διάλλειμα με τρία βίντεο που αναλύουν τον spilt cycle κινητήρα της Scuderi που βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης. Ο επόμενος σταθμός στο τεχνολογικό ταξίδι του caroto.gr αφορά έναν επίσης πρωτότυπο κινητήρα που αναζητά… δικαίωση.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Καλησπέρα. Πολύ ενδιαφέρον αν και δε νιώθω πως με έπεισε. Δεν εξηγεί ή δεν κατάλαβα πως ακριβώς μπορούν να διπλασιάσουν την απόδοση του ΜΕΚ. Γιατί αυτοί ρίχνουν τη θερμοκρασία συμπίεσης τόσο που να τους επιτρέπει να συμπιέσουν στα 2.5 bar; Όπως και να έχει τονίζεται για μία ακόμη φορά πως το να σκέφτεσαι “outside the box” όπως λένε οι Αμερικάνοι σου δίνει λύσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Προσωπικά αναμένω με αγωνία μία καλή ανάλυση της τεχνολογίας SKYACTIV τόσο για βενζίνη όσο και για diesel. Συγχαρητήρια για τη δουλειά οπου κάνετε εδώ, περιμένω και άλλα ωραία άρθρα για την αυτοκίνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!