ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βίντεο: Ο “τέλειος κύλινδρος” της BMW

bmw-robot-built-twinpower-engines

Η BMW παρουσίασε ένα έξυπνο βίντεο στο οποίο ένα ανδροειδές συναρμολογεί τα βασικά μέρη ενός κινητήρα τεχνολογίας TwinPower Turbo…

  • Το ανδροειδές αναπαράγει τέσσερις φορές τον “τέλειο κύλινδρο” και δημιουργεί το νέας γενιάς τετρακύλινδρο δίλιτρο κινητήρα TwinPower που θα τοποθετηθεί για πρώτη φορά στην X1 και θα αποδίδει 245 PS. Αργότερα θα δούμε το εν λόγω μοτέρ σε διάφορα μοντέλα της εταιρίας.
  • Στη συνέχεια το ανδροειδές δείχνει πως το μοτέρ μπορεί να τοποθετηθεί κατά τον εγκάρσιο άξονα αφήνοντας υπονοούμενα πως στο μέλλον θα δούμε προσθιοκίνητα BMW όπως φημολογείται πως θα είναι η νέα σειρά 1. Το όμορφο βίντεο τελειώνει με έναν εξακύλινδρο εν σειρά όπου το ανδροειδές τον κόβει στην μέση και δημιουργεί δύο τρικύλινδρα σύνολα που τα τοποθετεί σε δύο μικρά αυτοκίνητα πόλης π.χ. σε δύο επερχόμενα i3.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!