NEA

Volkswagen Up! [new model]

volkswagen-up_2012-4_resize

To μικρότερο τετραθέσιο τρίθυρο μοντέλο της γερμανικής εταιρίας αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους τέλη του έτους….

  • Σε τρεις εκδόσεις θα κυκλοφορήσει το νέο minicar της VW, στην φτηνή έκδοση take up!, στην ενδιάμεση move up!  και στην κορυφαία high up! που θα προσφέρεται σε μαύρη και άσπρη απόχρωση. Οι διαστάσεις του 3-θυρου up! είναι 3,54 x 1,64 x 1, 48 m και μαζί με το Fiat 500 (3,55 m σε μήκος) είναι ένα από τα μικρότερα τετραθέσια αυτοκίνητα που υπάρχουν. Με μεταξόνιο 2,24 m το up! έχει σχεδιασθεί σαν ένα μικρό όχημα ενός όγκου στο οποίο θα βασισθούν αντίστοιχα μοντέλα των Seat (θυμηθείτε τα Arosa και Lupo) και Skoda.
  • Το up! αρχικά θα εξοπλίζεται με νέας γενιάς 3-κύλινδρους βενζινοκινητήρες απόδοσης 44 kW/60 PS και 55 kW/ 75 PS ενώ και οι δύο εκδόσεις είναι τεχνολογίας BlueMotion (με σύστημα start/stop) με μέση τυποποιημένη κατανάλωση 4,2 lt/100 km και 4,3 lt/100 km αντίστοιχα και εκπομπές CO2 κάτω από 100 g/km. Υπάρχει έκδοση με φυσικό αέριο που αποδίδει 50 kW/68 PS με κατανάλωση 3,2 lt/100 km και CO2 86 g/km ενώ αργότερα θα δούμε και ηλεκτροκίνητη έκδοση.
  • Ενδιαφέρον έχει ένα νέο σύστημα ασφάλειας, το City Emergency Braking (CEB) που είναι προαιρετικό. Ενεργοποιείται αυτόματα εν κινήσει έως 30 km/h και χρησιμοποιεί ένα αισθητήρα λέιζερ που ανιχνεύει την πιθανότητα ατυχήματος ή σύγκρουσης. Ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου το σύστημα CEB επεμβαίνει στο σύστημα πέδησης μειώνοντας σημαντικά την πιθανότητα πρόσκρουσης, σύμφωνα με την VW. Περισσότερες λεπτομέρειες και βίντεο προσεχώς…

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!