NEA

Mercedes-Benz F125! [vid]

mercedes-benz-f-125-concept-frankfurt-2

Η F125! είναι ένα πρωτότυπο με στιλ Gullwing -με πόρτες που ανοίγουν σαν φτερά γλάρου- που «βλέπει» μία ή και δύο γενιές μπροστά από την εποχή του…

  • Η Mercedes-Benz συνεχίζει το… πάρτι γενεθλίων της αποκαλύπτοντας στην Φρανκφούρτη την πρωτότυπη F125!. Πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό που εκφράζει το όραμα της εταιρίας για τις λιμουζίνες του μέλλοντος και πάνω σε αυτό θα βασιστεί ενδεχομένως π.χ. η S-Class του 2020.
  • H F125! διαθέτει μπαταρίες λιθίου-θείου με υψηλή ενεργειακή πυκνότητα (350Wh/kg ανά στοιχείο). Η ηλεκτρική ενέργεια τροφοδοτεί τέσσερις ηλεκτροκινητήρες που βρίσκονται σε κάθε τροχό συνθέτοντας το σύστημα τετρακίνησης e4MATIC.
  • To ρεζερβουάρ υδρογόνου βρίσκεται στο δάπεδο και χωρά 7,5 kg (υπό πίεση 700 bar) προσφέροντας αυτονομία 1.000 km. Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία η F125! επιταχύνει σε 4,9 sec για τα 0-100 km/h ενώ η τελική φτάνει τα 220 km/h.
  • Το αμάξωμα αποτελείται από στοιχεία κατασκευασμένα από πολυμερή, ανθρακόνημα, αλουμίνιο και σε βασική μέρη από χάλυβα εξασφαλίζοντας μειωμένο συνολικό βάρος. Όσο για το «φευγάτο» εσωτερικό (με τις 3D οθόνες, τον «προτζέκτορα», την αυτόματη πλοήγηση, τις τηλεματικές δυνατότητες) οι εικόνες και το βίντεο μιλούν από μόνα τους, ρίξτε μια ματιά!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!