NEA

Opel Astra OPC [hot model]

opel-astra-opc-2012-2

Η γερμανική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για το ταχύτερο Astra παραγωγής όλων των εποχών…

  • Αυτό είναι το ταχύτερο Astra παραγωγής που όπως είναι φυσικό βασίζεται στο τρίθυρο αμάξωμα της GTC εκδοχής και στολίζεται με τα λογότυπα OPC (Opel Performance Center). Εξοπλίζεται με δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα άμεσου ψεκασμού που θα αποδίδει 280 PS και 400 Nm ροπής που μεταφέρονται στους εμπρός τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων. Το διαφορικό θα είναι περιορισμένης ολίσθησης.
  • Σύμφωνα με την Opel το ταχύτερο μοντέλο της φτάνει την τελική των  250 km/h ενώ την επίδοση για τα 0-100 km/h μας την κρατά για την ώρα μυστική. Το σύστημα πέδησης εφοδιάζεται με δισκόφρενα της Brembo ενώ η ανάρτηση FlexRide διαθέτει τρεις ρυθμίσεις (normal, sport & OPC).
  • Το σπορ ταμπεραμέντο του OPC ενισχύεται με ένα σετ διακριτικών ισχύος, με τονισμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, μια αεροτομή και δύο τραπεζοειδής μορφής απολήξεις εξάτμισης. Η καμπίνα εφοδιάζεται με «μπάκετ» καθίσματα, επίπεδο στο κάτω τμήμα δερμάτινο τιμόνι OPC και ειδικά όργανα. Το Astra GTC θα πωλείται από την άνοιξη του 2012 και θα βρεθεί αντιμέτωπο με παρόμοια μοντέλα όπως είναι τα Seat Leon Cupra, Renault Megane RS, VW Scirocco R κ.α.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!