NEA

Ford Escape 2012 [new Kuga]

ford_escape_kuga-5

Το Escape είναι σα να λέμε Kuga αφού αυτό θα είναι το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το κόμπακτ SUV της Ford…

  • Στην έκθεση του Los Angeles κάνει την πρεμιέρα της η νέα γενιά Escape ενώ στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης (τον Μάρτιο) αναμένεται να δούμε την εξευρωπαϊσμένη εκδοχή του που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Kuga. Σχεδιαστικά αναμένεται να υπάρχουν μικρές αλλαγές σύμφωνα με τη νέα «παγκόσμια» φιλοσοφία της εταιρίας, όπως συμβαίνει και με το νέο Focus. Πάντως, θα είναι περίπου 10 cm μακρύτερο ικανοποιώντας τα αιτήματα του καταναλωτικού κοινού για μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ, σύμφωνα με την Ford.
  • Η είδηση αφορά στην προσθήκη νέων κινητήρων γενιάς Ecoboost με χωρητικότητα 1,6 και 2,0 lt ενώ ακραία ακούγεται μία φήμη για την προσθήκη μέχρι και του νέου 3-κύλινδρου. Όπως και να ‘χει ακόμη ο δίλιτρος θα είναι αυτός που κινεί το τωρινό Kuga (200  ή 240 PS) ενώ ο 1,6 εκτιμάται πως θα αποδίδει όσο και στο ανανεωμένο S-MAX (160 PS). Φυσικά, πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει και η κάτι παραπάνω από αξιόλογη δίλιτρη πετρελαιοκίνητη έκδοση απόδοσης 140 PS ενώ παρόλο που δεν υπάρχουν στοιχεία για το σύστημα τετρακίνησης (προφανώς θα είναι το ίδιο με συμπλέκτη Haldex) ίσως και να υπάρξουν προσθιοκίνητες εκδόσεις με τους μικρότερους κινητήρες.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!