NEA

Nissan Juke-R [vid]

nissan-juke-r-project-30

To Juke-R δεν μοιάζει με κανένα άλλο, παρακολουθείστε τα βίντεο και θα καταλάβετε το γιατί…

  • Η Nissan μπορεί να μην πολυπροβάλει το race προφίλ της αλλά δεν χωρά αμφισβήτηση πως διαθέτει την τεχνογνωσία να κατασκευάζει μοναδικά και απολαυστικά αυτοκίνητα όπως είναι το GT-R. Ωστόσο, ένα πρωτότυπο project που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι το Juke-R.
  • Η ιαπωνική εταιρία διαφημίζει την τρελή της ιδέα μέσα από μία μεγάλη σειρά από βίντεο και φωτογραφίες. Στόχος των μηχανικών της Nissan Europe με τον βελτιωτικό οίκο RML είναι να μετατρέψουν το Juke σε ένα πραγματικό “R” με μετατροπές στον κινητήρα, στην μετάδοση (η τετρακίνηση όπως και πολλά άλλα “συστατικά” προέρχονται από το GT-R), στην ανάρτηση, σχεδόν σε όλο το σασί.
  • Παρόλο που είναι concept μπορεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο και υπάρχουν μόνο δύο αντίτυπα (ένα δεξιοτίμονο και ένα αριστεροτίμονο). Για την «ντοπαρισμένη» εμφάνιση με τις 20άρες ζάντες της RAYS οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους ενώ στο εσωτερικό υπάρχει roll cage, αγωνιστικά καθίσματα της OMP και οθόνη 7 ιντσών με πολλαπλές απεικονίσεις για διάφορες λειτουργίες.
  • Το πιο απίθανο όμως είναι πως κατάφεραν οι μηχανικοί να χωρέσουν τον 3.8 V6 κινητήρα του GT-R που με διπλά τούρμπο αποδίδει 486 PS. Οι ειδικοί έχουν φτάσει κοντά στην ολοκλήρωση της μετατροπής και τέλη του μήνα θα δώσουν στην δημοσιότητα τα πρώτα οδηγικά βίντεο, φωτογραφίες καθώς και στοιχεία για τις επιδόσεις. Υπομονή, έως τότε!

Το Juke R σε βίντεο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

    1. Βέβαια δεν ξέρω πως θα χωρέσουν όλα στο πάτωμα του Micra. Ο κινητήρας ίσως αλλά σίγουρα όχι η τετρακίνηση. Πλάκα θα ειχε όμως, αλλά ακόμα καλα καλά δεν έχουμε δει το υπερτροφοδοτούμενο εδώ. Ξέρει κανείς κάτι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!