NEA

VW Passat Alltrack [new model]

volkswagen_passat_alltrack-5

Την off road εκδοχή θα παρουσιάσει η γερμανική μέρα σε μερικές μέρες στο Τόκιο…

  • Στις 3 Δεκεμβρίου σηκώνει αυλαία η έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο όπου θα αποκαλυφθούν για πρώτη φορά αρκετά ενδιαφέροντα μοντέλα. Η VW θα παρουσιάσει τη νέα έκδοση Passat Alltrack που θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά τους πρώτους μήνες του 2012.
  • Όπως σωστά αντιληφθήκατε το Alltrack αποτελεί κατά μία έννοια το… Allroad της VW και βασίζεται στην Estate έκδοση του Passat. Εφοδιάζεται με το σύστημα τετρακίνησης «4MOTION», η απόσταση από το έδαφος είναι αυξημένη κατά μερικά εκατοστά ενώ η εξωτερική εμφάνιση διαθέτει προσθήκες ώστε το αμάξωμα να προσεγγίζει την εικόνα ενός SUV.
  • Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει δύο βενζινοκίνητες εκδόσεις και δύο πετρελαιοκίνητες. Πρόκειται για τις 1.8 και 2.0 TSI με 160 και 210 PS αντίστοιχα καθώς και για τις 2.0 TDI με 140 και 170 PS.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!