NEA

Steyr, τρακτέρ με φυσικό αέριο!

steyr-introduces-first-production-natural-gas-tractor-with-fpt-engine

Τα γεωργικά και αγροτικά μηχανοκίνητα στην συντριπτική τους πλειοψηφία καταναλώνουν ντίζελ. Πως σας φαίνεται ένα τρακτέρ με «πράσινη συνείδηση»;

  • H Steyr εταιρία σε συνεργασία με την FPT (Fiat Powertrain Technologies) εισάγει το πρώτο τρακτέρ παραγωγής με κινητήρα που καταναλώνει φυσικό αέριο (CNG). Συγκεκριμένα, το Steyr Profi 4135 Natural Power εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα CNG της FPT.

SMS===> Το πρώτο υδρογονοκίνητο τρακτέρ από την New Holland

  • Ο τετρακύλινδρος κινητήρας 3.0 L αποδίδει 136 PS (με μέγιστη ισχύος 143 PS και μέγιστη ροπή 542 Nm στον άξονα). Τo CNG αποθηκεύεται σε 9 φιάλες με συνολική χωρητικότητα 300 lt. Όσον αφορά στις συμβατικές ντίζελ τετρακύλινδρες ή εξακύλινδροι εκδόσεις τεχνολογίας common rail η απόδοσή τους κυμαίνεται από 110 έως 175 PS και εξοπλίζονται με καταλυτικό σύστημα SCR AdBlue για την μείωση εκπομπών NOx.

SMS===> Scania, φόρτσα για το Euro 6 με κινητήρα 13 λίτρων!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. ..Τρακτερ με πρασινη συνειδηση αλλα το κρατος δεν δινει επιχορηγηση ούτε για τα βασικά!! Αντιθέτως φορολογεί με μέχρι και 45% κάθε επιχείρηση και χαντακώνει την αγροτιά και την ανάπτυξη!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!