NEA

FM Auto Evantra [supercar]

fm-evantra-unveiled-5

Είναι χειροποίητο, εξωτικό, δυνατό και συλλεκτικό αφού θα παραχθεί σε μόλις πέντε «αντίτυπα»…

  • Η ιταλική εταιρία F&M (Faralli & Mazzanti) σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικά χειροποίητα supercar ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε ότι αφορά το set-up. Άλλωστε, η επιλογή customize δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει όταν ένα αυτοκίνητο θα παραχθεί σε μόλις πέντε συλλεκτικά κομμάτια με το πρώτο να παραδίδεται μέσα του 2012.
  • Για την κίνηση του διθέσιου κουπέ Evantra μήκους 4,325 m υπάρχουν δύο 6-κύλινδρες εκδόσεις με επίπεδης διάταξης κινητήρες χωρητικότητας 3,5 lt. H ατμοσφαιρική με 403 PS και η διπλά υπερτροφοδοτούμενη με 603 PS. Το απόβαρο δεν ξεπερνά τα 1.200 kg χάρη στο αλουμινένιο πλαίσιο ενώ τα 0-100 km/h πετυχαίνονται σε περίπου 3,7 sec. O δημιουργός του Evantra είναι ο Luca Mazzanti του οποίου το… ατελιέ βρίσκεται στην Pontedera στην Τοσκάνη.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!