NEA

Toyota Yaris Hybrid [new model]

toyota-yaris_hybrid_2013-2

Το νέο Yaris Hybrid θα ξεκινήσει να διατίθεται στην ελληνική αγορά το καλοκαίρι του 2012.

  • Πλήρως υβριδική τεχνολογία για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή κατηγορία B
  • Συνδυασμός Αισθητικής Yaris με υβριδικά στοιχεία για μία ξεχωριστή, προηγμένη εμφάνιση
  • Κορυφαίες τιμές εκπομπών CO2 από έναν πλήρως υβριδικό κινητήρα μειωμένου κυβισμού
  • Συχνή λειτουργία με μηδενικούς ρύπους υπογραμμίζει την αθόρυβη, ομαλή και ξεκούραστη οδήγηση
  • Κανένας συμβιβασμός στις επιδόσεις (100 DIN hp) και την άνεση (αιρκοντίσιον & αυτόματο κιβώτιο)
  • Έξυπνη διάταξη εσωτερικού για χώρους επιβατών και αποσκευών εφάμιλλους των συμβατικών μοντέλων Yaris
  • Το πιο προσιτό, πλήρως υβριδικό όχημα της Ευρωπαϊκής αγοράς
  • Παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2012, και αμέσως μετά κυκλοφορία στην αγορά

toyota-yaris_hybrid_2013-3Το Yaris Hybrid θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2012. Συνδυάζει την έξυπνη διάταξη χώρων και την αστική ευελιξία Yaris με τη οδηγική εμπειρία και απόδοση του πλήρως υβριδικού συστήματος Hybrid Synergy Drive (HSD) της Toyota. Το λανσάρισμα του νέου Yaris Hybrid σηματοδοτεί ένα νέο, σημαντικό βήμα στη στρατηγική επέκτασης της πλήρως υβριδικής τεχνολογίας της εταιρίας σε βασικά μοντέλα Toyota στην Ευρώπη.

Το Yaris είναι το βασικό best seller της Toyota, με το μεγαλύτερο ενεργό στόλο στους Ευρωπαϊκούς δρόμους. Μετά το λανσάρισμα του Auris Hybrid το 2010, το Yaris Hybrid είναι το δεύτερο βασικό μοντέλο Toyota με τεχνολογία Full Hybrid την οποία λανσάρει στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή αυτοκινητιστική κατηγορία. Το Yaris Hybrid χαρακτηρίζεται από μία αποκλειστική, αεροδυναμική εξωτερική σχεδίαση. Υιοθετώντας τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας Toyota, συνδυάζει ένα νέο, πιο δυναμικό τραπεζοειδή αεραγωγό Under Priority με το σχεδιαστικό στοιχείο Keen Look ενσωματωμένο στους εμπρός προβολείς.

toyota-yaris_hybrid_2013-1Χρησιμοποιεί το πρώτο σύστημα κίνησης HSD με κινητήρα μειωμένου κυβισμού της Toyota. Συνδυάζοντας το νέο βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων με ένα ελαφρύτερο, πιο συμπαγή ηλεκτροκινητήρα, κιβώτιο μετάδοσης, εναλλάκτη (inverter) και μπαταρία, το νέο σύστημα είναι 20% ελαφρύτερο από το αντίστοιχο ενός Auris Hybrid. Χάρη στη μείωση των διαστάσεων όλων των βασικών εξαρτημάτων του HSD, και στην τοποθέτηση του ρεζερβουάρ καυσίμου και της μπαταρίας κάτω από το πίσω κάθισμα, το Yaris Hybrid προσφέρει τους χώρους επιβατών και αποσκευών (286 L) εφάμιλλους των συμβατικών μοντέλων.

Ο αποδοτικός κινητήρας ισχύος 100 PS θα επιτυγχάνει μία κορυφαία ισορροπία επιδόσεων και εκπομπών CO2 στην κατηγορία B, επιτρέποντας παράλληλα στους πελάτες να χρησιμοποιούν συχνά προγράμματα μηδενικών εκπομπών οξειδίων του αζώτου (NOx), μικροσωματιδίων (PM) και διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Με σύστημα κλιματισμού και αυτόματο κιβώτιο στο στάνταρ εξοπλισμό, η άνεση των πελατών παραμένει σε υψηλά επίπεδα παράλληλα με την κορυφαία απόδοση και τις πρότυπες τιμές ρύπων. Συνδυάζοντας εντυπωσιακή σχεδίαση, ευελιξία στην πόλη, λειτουργικότητα και την καλύτερη διάταξη χώρων στην κατηγορία με τα διαπιστευτήρια καινοτομίας, απόδοσης και περιβαλλοντικής συμβατότητας της πλήρως υβριδικής τεχνολογίας Toyota, αντιπροσωπεύει το πιο προηγμένο Yaris που έχει παρουσιάσει ποτέ η Toyota.

Πηγή: Toyota Ελλάς

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!